Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oldfinion Utopia

Nimi Oldfinion Utopia "Uppe" Rotu Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli Ori Väri Rautias
Säkäkorkeus 167cm Syntynyt 27.03.2016
Kasvattaja/tuoja Oldfinion Dressage Omistaja VRL-14307
Painotus Kouluratsastus Koulutustaso Grand Prix
Rekisterinumero VH16-031-0711 Meriitit KTK-II, KV-II

Luonnekuvaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras at porttitor risus, eu consectetur sem. Duis luctus a arcu vel consequat. Phasellus gravida nisi quis urna consectetur, vitae pretium nisi sodales. Mauris vel luctus magna. Donec eu tellus vitae lorem fringilla facilisis vitae id nulla. Aliquam pulvinar enim rhoncus quam tincidunt, finibus volutpat metus placerat. Donec maximus nibh eget nunc hendrerit tempus. Aliquam sodales nisi urna, eget consectetur lorem gravida non. Proin ac suscipit neque. Nulla metus orci, congue ac massa vehicula, luctus elementum sapien. Proin iaculis ex suscipit auctor lacinia. Praesent tincidunt purus massa, vitae ullamcorper eros scelerisque eget. Nam et massa tempor, pulvinar tellus at, lobortis est.

Aliquam dignissim sit amet sapien a condimentum. Mauris lobortis lectus eget venenatis lacinia. Sed non velit tristique, fringilla erat in, imperdiet dolor. Vivamus tellus urna, feugiat eget ex et, pulvinar imperdiet risus. Cras mollis arcu et maximus auctor. Cras scelerisque odio a nulla pulvinar, eget ullamcorper nunc eleifend. Phasellus porttitor nec ipsum vitae commodo. Fusce ut tincidunt leo. Donec eget nunc lorem. Pellentesque nunc felis, feugiat ut mauris eu, blandit hendrerit lacus. Cras a elit lectus. Phasellus tristique ut lorem id dapibus. Quisque sagittis, tortor in rhoncus ultrices, dolor felis convallis purus, sed convallis justo lacus semper neque. Maecenas tortor lectus, ultrices id mattis vel, faucibus ac turpis.

©Omistaja

Sukutaulu

i. White Rashid KRJ-I, YLA1, KTK-I ii. Grave Concern VPA-I iii. Alejandro
iie. Dead Trees
ie. Black Tears VPA-II iei. Springtime
iee. Little Hily
e. Destroid Utopia HILL! KTK-II, KRJ-I ei. Soft Skeletons eii. Basket Case
eie. Beatbreak Holiday
ee. 3rd Alice eei. Alone 'n' Fallen
eee. Project DIVA DIVA

iii. Alejandrossa oli ripaus sitä espanjalaistyyppistä tulisuutta, joka sen nimen kuulijalle helposti tulee mieleen. Ori oli tumma ja komea ja sillä oli erinomaiset liikkeet, mutta se osasi myös heittäytyä hankalaksi. Ei se ollut kerran eikä kaksi, kun tuskastunut ratsastaja väänsi sen kanssa kentällä toista tai kolmatta tuntia, ennen kuin pystyi olemaan tyytyväinen. Kilpakentillä Alejandro oli kuitenkin yllättävän suoritusvarma ja kilpailikin menestyksekkäästi myös kansainvälisissä Grand Prix -luokissa. Jalostuspuolella ori todettiin hyväksi periyttäjäksi, joka tuotti suoritusvarmoja, hyväliikkeisiä urheiluhevosia. 

iie. Dead Trees oli tumma, tenhoava kaunotar, jonka sulava ja elinvoimainen liike vangitsi katseen helposti. Tamma oli rakenteeltaan erinomainen ja palkittiin useissa näyttelyissä ensimmäisellä palkinnolla. "Terhillä" oli erinomaiset hyvät liikkeet ja se kantoi itsensä hienosti läpi koko suorituksen. Koulukentillä tamma kilpaili menestyksekkäästi myös kansainvälisissä kilpailuissa ja siirryttyään eläkkeelle se sai kolme hienoa varsaa, jotka kaikki näyttivät perineen sen hyvän rakenteen ja suorituskyvyn. Tamma kuoli ähkyyn viimeisen varsansa ollessa vasta vieroitettu.

iei. Springtime on suomalaissyntyinen puoliveriori, joka kilpaili aktiivisesti kouluratsastuksessa vuosina 2000-2006, jonka jälkeen siirtyi kokonaan siitoskäyttöön. äärimmäisen hieno ori, jonka liikkeet on hiottu aivan loppuun asti. Väritykseltään Springtime on musta ja säkäkorkeutta löytyy 172cm.

iee. Little Hily on kaunis musta tamma, joka on kilpaillut kouluratsastuksen SM-kisoissa useampana vuonna. Iän myötä tamma on siirtynyt kokonaan siitoskäyttöön ja toimii nyt satunnaisesti harrastekäytössä. Erittäin hyväluonteinen, rauhallinen ja asiallinen tamma, joka osaa toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Säkäkorkeus vain 162cm.

©Kasvattaja

Jälkeläiset

Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000

Kilpailutulokset

0 sijoitusta, joista 0 on voittoja

00.00.0000 - Kutsu - GP - 2/30 00.00.0000 - Kutsu - GP - 2/30
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data

Päiväkirja

Ei vielä merkintöjä

©Bagoniebos

Tavoitteet

• 40 KRJ-sijoitusta

• 4-7 jälkeläistä

• KV-palkinto

• KRJ-palkinto

Kantakirjaus

Luonteenpiirteet

• Arvaamaton

• Viekas

• Kovapintainen

• Yksinäinen susi

• Nirso

Palkinto

Hopea (14-25,5p)

Värigeeni

ee/AA

Homotsygootti rautias

Periyttää rautiasta väriä

- Virtuaalitalli - Virtuaalihevonen - Sim-game stable - Sim-game horse -

©2019 Team Patu - suntuubi.com