Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Made From Dark Sugar TP

Nimi Made From Dark Sugar TP Rotu Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli Ori Väri Punaruunikko
Säkäkorkeus 167cm Syntynyt 10.08.2016
Kasvattaja/tuoja Team Patu Omistaja VRL-14307
Painotus Kouluratsastus Koulutustaso Grand Prix
Rekisterinumero VH16-031-0705 Meriitit -

Luonnekuvaus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras at porttitor risus, eu consectetur sem. Duis luctus a arcu vel consequat. Phasellus gravida nisi quis urna consectetur, vitae pretium nisi sodales. Mauris vel luctus magna. Donec eu tellus vitae lorem fringilla facilisis vitae id nulla. Aliquam pulvinar enim rhoncus quam tincidunt, finibus volutpat metus placerat. Donec maximus nibh eget nunc hendrerit tempus. Aliquam sodales nisi urna, eget consectetur lorem gravida non. Proin ac suscipit neque. Nulla metus orci, congue ac massa vehicula, luctus elementum sapien. Proin iaculis ex suscipit auctor lacinia. Praesent tincidunt purus massa, vitae ullamcorper eros scelerisque eget. Nam et massa tempor, pulvinar tellus at, lobortis est.

Aliquam dignissim sit amet sapien a condimentum. Mauris lobortis lectus eget venenatis lacinia. Sed non velit tristique, fringilla erat in, imperdiet dolor. Vivamus tellus urna, feugiat eget ex et, pulvinar imperdiet risus. Cras mollis arcu et maximus auctor. Cras scelerisque odio a nulla pulvinar, eget ullamcorper nunc eleifend. Phasellus porttitor nec ipsum vitae commodo. Fusce ut tincidunt leo. Donec eget nunc lorem. Pellentesque nunc felis, feugiat ut mauris eu, blandit hendrerit lacus. Cras a elit lectus. Phasellus tristique ut lorem id dapibus. Quisque sagittis, tortor in rhoncus ultrices, dolor felis convallis purus, sed convallis justo lacus semper neque. Maecenas tortor lectus, ultrices id mattis vel, faucibus ac turpis.

©Omistaja

Sukutaulu

i. Carbon Amrory KRJ-I ii. After Bad Day KRJ-II iii. Hubbub
iie. My Love
ie. Sweet Escape KRJ-II, YLA2 iei. Stuttgart Calling
iee. Annabella DHZ
e. Forgotten Umbrella DFC ei. Doowutchyalike Koket eii. Paddington
eie. Winton Passion HAR
ee. Dancing Rain Away eei. Dancing Shamrock
eee. Dancing Alina

iii. Hubbub: Todella menevä ja vauhdikas punaruunikko ori, jonka kouluratsun taidot ovat huikeaa seurattavaa. Laadukkaalta saksalaiselta kasvattajalta saatu hevonen osoittautui jo nuorena loistavaksi kouluratsuksi. Helposti käsiteltävissä, mutta selässä saa työskennellä tosissaan. Hubbubista tuli suosittu jalostusori 2000-luvulla. Jälkeläisiä ori on jättänyt yli sata, ja vielä tänäkin päivänä Hubbub toimii jalostusorin virassa. Kantakirjauksessa Hubbub saavutti I-palkinnon.

iie. My Love: On kilpaillut vaihtelevalla menestyksellä kouluradoilla. Tamman omistajan mielenkiinto kilpailemisesta on todella vaihtelevaa, mikä on monien sivustaseuraajien mielestä vaikuttanut moneen asiaan. Hevosen taidot ja etenkin kunto on ollut huipussaan, mutta ei ole omistajansa oikuttelujen takia päässyt radoille loistamaan. Loistavia suorituksia ja mainintoja tamma on saavuttanut intermediaite tasolla. Luonteeltaan diivamainen neiti, on oikein herttainen paketti, jota monet tallilaiset hoitavat mielellään. Kaunis siro pää ja suuret tummat silmät häikäisevät monet tallilla vierailevat ihmiset. My Love on varsonut kaksi upeaa rautiasta orivarsaa, joista kumpainenkin on menestynyt hyvin koulukilpailuissa.

iei. Stuttgart Calling: Upea rautias ori asustelee edelleenkin Saksan upeissa maisemissa, suuressa kilpatallissa joka on painoittunut vain kouluratsastukseen. Stuartiksi kutsuttu herra on luonteeltaan vilkas, persoonallinen mutta osaa käyttäytyä usein myös kuulaisesti ja kiltisti. Stuartin kotitalli on samalla orin synnyintalli. Vain yhdellä omistajalla ollut Stuart on saanut parhaan mahdollisen kouluratsun koulutuksen, jos näin voisi sanoa. Tallin henkilökunta on viimeisen päälle koulutettuja ja tiluksetkin sen näköisiä ettei varmasti vierailijoille jää valittamisen varaa. Stuart aloitti kilpailemisen viisi vuotiaana helpoimmista luokista ja nousi hiljakseen taso tasolta korkeammalle. Nykyisin ori kilpailee hallitusti grand prix- tasolla. Monille tästä rautiaasta orista on tullut pieni uhka kilpakentillä. Stuartin nimi on monen saksalais ratsastajan mielessä, eikä kaikki ole yhtä iloisia saadessaan oriin vastaansa. Onneksi tälläinen käytös ei ole ilmennyt jalostus asioissa, päinvastoin! Ori on ollut todella kysyttynä jo kahdeksan vuotiaasta asti, kun Stuart tosissaan alkoi näyttää kynsiään muille. Tammojen omistajat soittelevat tiuhaan tahtiin orin omistajalle jotta he saisivat varattua astutuksen hyville tammoille. Stuartilta löytyykin suhteellisen hyvä määrä jälkeläisiä jotka ovat antaneet jo orin omistajalle näyttöä. Stuart on periyttänyt jälkeläisilleen vilkasta luonnetta ja hyvää kykyä kouluratoja varten. Varsat ovat olleet helposti opetettavissa ja pari jälkeläistä on päässyt kisailemaan itse Stuartia vastaan jopa grand prix- luokissa! Erittäin upea ja kyvykäs ori, jonka nimi jää varmasti koulupainoitteisten Holsteiner kasvattajien keskuuteen.

iee. Annabella DHZ: Syntyi saksalaisessa piensiittolassa, jossa asusteli pääosin hienoja Holstein tammoja sekä pari oria. Annabella on kokenut jonkinverran stressaavaa elämää joutuen vaihtamaan kotia useampaan kertaan. Tamma oli luonteeltaan kuin ihmisen mieli, erittäin ystävällinen ja yhteistyön haluinen. Kun Annabella saatiin peruskoulutettua se myytiin hyvään kilpatalliin jossa sitä koulutettiin vain entisestään ja kilpailtiin jonkin verran helppo B- tasolla. Omistaja ei kuitenkaan vakuuttunut tammasta vaan vaihtoi tämän toiseen tammaan erän Vera nimisen naisen kanssa. Tätä jatkui jopa seitsemän kertaa ennen kun tamma pääsi 10-vuotiaana kotiin jonne se sai asettua ja viettää mukavaa elämää. Annabella kilpaili jopa vaativa A- luokkia, sillä kilpailu asenne oli aivan erilainen kun tamma oli saanut asettua jo ja oppia tuntemaan ihmiset ja omat ratsastajansa. Annabellasta tuli erittäin kapasiteettinen ja lupaava kilparatsu aina intermediaite I- tasolle asti. Kilpakentillä tamma kulki mainiosti ja antoi itsestään aina kaiken, pärjäten hyvin. Annabella sai ensimmäisen upean varsansa 13-vuotiaana, eli Essin. Annabella lopetti kilpailemisen 16-vuotiaana kokonaan ja sai eläkepäivillään saattaa kylmään maailmaamme vielä 3 muuta hienoa varsaa. Nykyisin tamma saa nauttia vihreästä ruohosta ja lämpöisestä auringosta tarhaillen muiden mukavien hevosten kanssa. Mitään suurempia tamma ei koskaan saavuttanut, muuta kuin hyviä kilpailu suorituksia kouluradoilta. Jälkeläisille Annabella periytti hyvää yhteistyökykyä sekä kilttiä luonnetta.

eii. Paddington oli tummanruunikko, ruipelo varsa, joka syntyi hienolle suomalaiselle tallille. Varsan emä oli tulinen mutta upea, ja kaikki odottivat toki varsasrta samanlaista herkkää ja taitavaa kouluratsua. Paddingtonin tie tähän maailmaan ei kuitenkaan ollut helppo. Se oli kohdussa väärin päin, jonka seurauksena se menetti paljon arvokasta energiaa ja jäi aluksi todella pienikokoiseksi. Koko tallin väki pilkkasi Paddingtonia, eikä kukaan tuntunut ottavan sitä tosissaan. Paddingtonin papereihin sen vanhemmiksi merkittiin naapurin kaksi romuluista, vanhaa puoliveristä. Ori myytiin salassa teuraaksi, eikä kukaan muu paitsi tallin väki tiennyt siitä. Juuri ennen teurastusta Paddington pääsi karkuun ja juoksi pitkän matkan lähimmälle tallille. Tallilla se astui juuri kiimassa olevan upean koulutamman, joka myöhemmin todettiin kantavaksi. Koket jäi Paddingtonin viimeiseksi varsaksi, sillä teurastamon työntekijät löysivät sen varsin nopeasti.

eie. Winton Passion HAR oli uskomattoman kaunis musta tamma, joka kilpaili omistajansa kanssa Grand Prix-tasolla jossa se pärjäsi erittäin hyvin. Passo jätti jälkeensä 13 varsaa joista 11 olivat vahinkovarsoja. Passon upea koulusuku ei päässyt jatkumaan pitkälle, sillä se oli lähes koko ajan kantavana, tosin väärille oreille. Ensimmäinen varsa oli tallilla vierailulla olleen irlannincob-orin, toinen, kolmas ja neljäs varsa saivat alkunsa karanneista puoliverisistä, viidennen ja kuudennen alkuperää ei tiedetä, seitsemännen isä oli suomenhevonen, kahdeksas ja yhdeksäs ovat myöskin tuntemattomia, kymmenes syntyi hienosta koulupuoliverisestä, kuten myös yhdestoista, ja kahdestoista ja kolmastoista varsa olivat shetlanninponin jälkeläisiä. Passo itse kuoli viimeiseen synnytykseensä, jossa se synnytti kaksoisvarsat.

eei. Dancing Shamock on kansainvälisillä koulukentillä loistanut ori. Tämä 168 senttinen ori on temperamenttinen ratsu ja se tarvitseekin hyvin kevyitä apuja. Monissa artikkeleissa ihasteltiin orin lennokasta liikettä, sillä rautias ori näyttää todellakin lentävän silloin kun sen saa ratsastettua kunnolla liikkeelle.

eee. Dancing Alina on sekä koulu että estepuolella menestynyt tamma. Rautias tamma ei ole mikään suurikokoinen vain 159 sentin korkeuisena, mutta tammalla on todella lennokas askel sekä hyvä, pyöreä hyppytyyli josta tamma on saanut paljon kehuja. Tammalla on vasta kaksi varsaa jotka molemmat ovat rauhallisia ja hyväliikkeisiä.

Isän puoli ©Sorel, eie & eii ©Omistaja, eei & eee ©Minni

Jälkeläiset

Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000
Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000 Nimi Niminen - s. 00.00.0000 - om. VRL-00000

Kilpailutulokset

8 sijoitusta, joista 1 on voittoja

04.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 4/30 07.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 2/30
16.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 1/30 29.08.2016 - Kutsu - Grand Prix - 5/30
07.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 3/30 03.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 4/50
15.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 4/40 17.09.2016 - Kutsu - Grand Prix - 3/40
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data
data data

Päiväkirja

Ei vielä merkintöjä

©HW

Tavoitteet

• 40 KRJ-sijoitusta

• KV-palkinto

• KRJ-palkinto

• 4-6 jälkeläistä

Luonteenpiirteet

• Kyräilijä

• Outo

• Ovela

• Pitkävihainen

• Näykkijä

Palkinto

Hopea (14-25,5p)

- Virtuaalitalli - Virtuaalihevonen - Sim-game stable - Sim-game horse -

©2019 Team Patu - suntuubi.com